Jak se kreslí originální portréty jako Simpsonovi?

od ŽlutáRodinka .cz

Ručně nakreslený portrét jako Simpsonovi, rodina s dítětem na pozadí domu. ZlutaRodinka.cz

 

Asi každý na celém světě zná tu bláznivou rodinku Simpsonů, která už roky běží na televizních obrazovkách. 🍩 Homer, Marge, Bart nebo Líza jsou tak oblíbení, že u nás dávají rovnou několik dílů za sebou. A je dost dobře možné, že už jste se někdy zamýšleli nad představou: „Jak bych vypadal jako Simpson?" Odpověď je nyní blíž než si myslíte. Novinkou posledních let, je totiž vlastní obraz nakreslený ve stylu Simpsonů 💛

Pár překreslený jako Simpsnovi, držící obraz Simpsonů. 

To vše je možné díky moderním digitálním technologiím, které se stále posouvají a dnes stačí zaslat přes internet svojí fotografii a digitální kreslíř vám během několika dní vyčaruje nádherný portrét ve stylu Simpsonů. Digitální kreslíř, ale není nějaký robot s umělou inteligencí, nebo nějaká aplikace zdarma, je to talentovaný člověk, který má za sebou roky zkušeností a vše kreslí pěkně poctivě ručně. Sice využívá tablet s digitálním perem, ale kresba mu může trvat i několik hodin.

Jak se kreslí digitální portréty lidí podle fotky ve stylu seriálu Simpsonovi.  

Dnes je tedy celý proces naprosto jednoduchý, stačí vybrat kreslíře, který se vám líbí nejvíc a poslat mu fotky, podle kterých vám portrét ve stylu Simpsonů nakreslí. Ale pozor, nezkušené oko možná nepozná rozdíl, ale někteří kreslíři by svou kvalitou neuspěli ani v soutěži s prvňáčky na základní škole. Špatní kreslíři často odfláknou linie a různé detaily, jak můžete vidět na srovnávacím obrázku. Proto jsme u nás na první místo dali kvalitu kreslířů, jinak nám to prostě nedávalo smysl. Náš tým, Tomáš a Iva vždy poskytnou špičkovou kvalitu v originálním stylu Simpsonů.

 

Rozdílná kvalita kresby obrazu ze seriálu Simpsonovi.

 

Je také potřeba zmínit, že se stále jedná o určitou formu karikatury ve žlutém stylu, nejedná se o přesné překreslení, jako například u reálných art portrétů, ale s tím zákazník počítá, je to přeci jeho portrét tak jak by vypadal jako Simpson.

 

Digitální obraz si zákazník nechá poslat mailem ke schválení a k případným úpravám a až pak jde do tiskárny. Váš obraz jako Simpsonovi je možné poslat jen e-mailem v digitální podobě jako obrázek PNG nebo PDF, nebo si nechat vytisknout na obraz na malířském plátně, na plakát nebo hrníček.

  

A jaké obrazy z vlastní fotografie jako Simpsonovi si lidé nechají malovat nejčastěji? Neopakovatelnou vzpomínku na krásnou chvíli s partnerem, rodinou a dětmi, nebo přáteli. Vzpomínku na dovolenou strávenou s rodinou, svatbu, narození potomka. Rádi obraz dávají jako dárek k výročí, očekávání miminka, Vánocům nebo Valentýnu. Nejoblíbenější pozadí je jednoznačně gauč, za ním následuje dům a pozadí na míru.

  

Tak se podívejte na pár našich ukázek portrétů jako Simpsonovi od obou našich šikovných kreslířů:

Portrét Simpsonovi podle fotografie, rodina nakreslená se psem na pozadí gauče. ZlutaRodinka.czObraz Simpsonovi, rodina s dětmi na pozadí dům. ZlutaRodinka.czObrázek jako Simpsonovi, nakreslený pár s BMW a botami Nike. ZlutaRodinka.czNamalovaný táta se synem ve stylu Simpsonových na pozadí domu. ZlutaRodinka.cz, portréty Simpsonů.

Co říkáte líbí se vám? Chtěli byste se vidět jako Simpson, nebo byste chtěli nechat namalovat někoho blízkého? Jsme tu pro vás a vytvoříme vám nezapomenutelný dárek na míru.

Klikněte zde a můžeme jít na to 🤩

Tlačítko nakreslit obraz Simpsnovi